zakelijke telefoon diensten – Comcast Zaken 2017

Comcast biedt elementaire zakelijke telefoon diensten voor grote ondernemingen en kleine bedrijven, en omdat ze een kabel provider kunnen ze letterlijk al bedraad in uw gemeenschap. Dit betekent dat het bedrijf is ook in staat het bouwen van een systeem voor u die grote datavolume, zakelijke telefoon service en meer aankan.

Comcast zakelijke telefoon plannen kan zo simpel zijn als een enkele regel om een ​​kleine praktijk tegemoet te komen, of ze kunnen schalen naar enterprise-wide service voor grote nationale bedrijven. U kunt de telefoon service bundelen met internet, kabel, en aanvullende diensten en functies als dat nodig is.

Met de meest elementaire plan, krijg je een telefoonlijn voor uw bedrijf en kan onbeperkt inkomende, lokale en binnenlandse interlokale gesprekken accepteren. Caller ID is inbegrepen, en je krijgt ook een directory krijgen lijst voor uw telefoonnummer. Het bedrijf biedt meer dan een dozijn aanvullende diensten voor business lines waaronder een “hunt group” functie die zoekt naar een beschikbare telefoon om inkomende gesprekken aan wanneer de primaire lijn is bezet te sturen. U kunt eenvoudig instellen three-way conference calling en call forwarding, zodat u geen gesprekken te missen wanneer u weg bent van het kantoor. Een andere handige functie is bellen tracing, die u helpt om het laatste nummer dat gekozen in te lokaliseren.

Met de Comcast zakelijke telefoon service die u kunt kiezen voor full-featured telefoon plannen, waarmee u gebruik maken van Comcast’s Digital Voice Center naar de voicemail te luisteren, te beoordelen belgeschiedenis of uw account beheren vanuit één online locatie. U kunt ook genieten van onbeperkt lokaal bellen en binnenlandse interlokale gesprekken. U kunt er ook voor kiezen om een ​​professioneel telefoonsysteem met een tiental geavanceerde belfuncties en online controles die het gemakkelijker voor u om toegang te krijgen tot uw bedrijf spraakcommunicatie waar u ook bent te maken.

Comcast biedt een aantal zakelijke telefoon plan pakketten die kunnen bestaan ​​uit telefoon, internet, tv en een mix van alle drie. Voor bedrijven die groter datapakketten, onbeperkt telefoonlijnen of bijkomende diensten, zijn er tal van mogelijkheden.

Als customer service voor u belangrijk is, is het vermeldenswaard dat Comcast gelederen vaak weinig klanttevredenheidsonderzoeken. Als u weet dat u nodig heeft om uw service opnieuw configureren naarmate de tijd vordert, of bijwerken van uw factuurgegevens strategie, kunt u op zoek naar een bedrijf dat een bewezen, responsieve klantenservice aanpak. Over het algemeen, Comcast biedt concurrerende prijzen en een netwerk dat veel gewicht heeft, dus het is het overwegen waard als je duidelijke zakelijke telefoon nodig heeft.