zakelijke telefoon diensten – Nextiva 2017

Nextiva Office biedt zakelijke telefoon service en technologie om bedrijven van alle groottes. Echter, kunnen kleine en middelgrote bedrijven in het bijzonder waarderen hoe makkelijk het is om onboard en gebruik Nextiva als een zakelijke telefoon service provider voor een lage maandelijkse prijs.

Nextiva biedt een cloud-gebaseerde dienst met heel veel mogelijkheden. Het basispakket is inclusief gratis nummerportering, geavanceerde call management en onbeperkt bellen – allemaal de oproep functies die nodig zijn in een zakelijke telefoon systeem. HD on hold muziek is ook beschikbaar zijn met het bedrijf laagst geprijsde pakket.

Geavanceerde functies die beschikbaar zijn met een hoger geprijsde plannen omvatten voicemail van vermogens tekst, een mobiele app voor een betere toegankelijkheid, gespreksopname en een conference bridge. Deze functies kunnen de productiviteit te verhogen en te helpen uw mobiele medewerkers verblijf meer verbonden met klanten en werk teams.

Uw sales team kan ook functies zoals stille oproep barging en opnemen roep om meer uit call centers te krijgen en te helpen bij de opleiding van medewerkers. Dit kan ook een belangrijke set van tools als je probeert om de naleving te tonen.

Nextiva biedt functies zoals IM & Presence, dat zal u toelaten om collaboration tools te integreren, zoals instant messaging, chatten, SMS en de status van het delen in uw systeem. Voicemail naar e-mail helpt u ook toegang tot uw berichten vanuit een enkele bron.

U kunt de hardware die je nodig hebt om het systeem te bedienen door middel van Nextiva ook aan te schaffen. Opties zijn onder andere apparatuur van Polycom, Cisco, Panasonic, en andere landelijk bekende merken met upfront, per eenheid prijzen die je uit het potentieel kostbare apparatuur verhuur bedrijf zal blijven. Deze desktop en mobiele telefoons zijn ontworpen voor zakelijk gebruik en kan worden geprogrammeerd met alle Nextiva functies die u wilt gebruiken.

Nextiva heeft gespecialiseerde diensten voor ondernemingen en onderwijs. onderwijs oplossing Het bedrijf maakt gebruik van E-rate categorie 1 unified communication en is geschikt voor K-12 en hoger onderwijs. Met de veiligheidsvoorzieningen ingebouwd, met inbegrip van hoofdelijke voor hulpdiensten en een veilige infrastructuur gebouwd met campus veiligheid in het achterhoofd, de Nextiva systeem houdt nauwlettend in de gaten over kwesties die te maken hebben met telefonie in het onderwijs.

Nextiva is een goede oplossing voor bijna elk klein bedrijf en als je een bedrijf met specifieke noden, zoals een opleiding faciliteit, kunnen sommige van de gespecialiseerde functies en diensten die beschikbaar zijn voor u van belang zijn.